Mysigt som attan!

Hej allihop!

Jag är hemma idag, helt själv och just nu sitter jag ute och solar mig lite. Pappa och Thereze ska vara borta till i morgon. Jag har inte gjort något idag och det känns bara så skönt, det är bara jag, huset och sjyst (men hög) musik och det kan inte bli mer underbart!

Sen ska jag gå in och göra mig lite kyckling och ris och sen ikväll kommer Erik :D

Hade detta varit för något år sedan hade jag knappt stått ut, jag hade klättrat på väggarna och tänkt "JAG MÅSTE VA MED NÅGON KOMPIS INNAN JAG BLIR IVALID!" men så är det inte nu. Undra om det är ett tecken på mognad, jag måste inte hitta på en massa saker hela tiden utan jag kan vara med mig själv och bara ta det lugnt och ladda inför ännu en hektiskt kommande vecka.

Jag känner att jag inte har något behov att vara med folk bara för att va det, jag är med dem människorna jag tycker om och inte för att dem är Coola/röker/älder osv och det känns så sjukt skönt, jag bryr mig inte om vad andra tycker :D!

Ha en trevlig Lördag! :)

Soo Long

När jag bli stor ska jag bli....?

Jag ville bli polis när jag var liten, det var ett bra jobb där man tog tjuvar och stod för rättvisa och säkerhet. Idag är det helt annat vill jag påstå, man växer och börjar förstå vad man verkligen vill!
 
Nu för tiden så väljer vi nästan på gymnasiet vad vi vill bli när vi blir stora och då är vi bara 16/17 år, Men är det så himla dåligt då? förr i tiden jobbade folk som bönder eller pigor och nu klagar vi på folk som jobbar på ICA, de får lön i alla fall så vad är det och klaga på! Jag hör många arbetslösa som klagar på småjobb när de inte har några själva!

Okej jag kan förstå om man vill komma långt inom sitt jobb eller sikta högt direkt men vi får inte glömma att människor som Bill Gates också startade med småjobb många har kämpat sig upp från oftast ingenting alls. De borde vara en inperation för dem som sitter hemma och slöar istället för att gå till skolan eller jobbet!

Min pappa frågar alltid mig vad jag vill bli när jag blir stor och jag säger att jag vill bli något viktigt, FN ambassadör eller åklagare. Jag vet inte riktigt, I want to make a diffrence och jag vill jobba med något viktigt, samtidigt vet jag att det är en lång väg dit. Då säger min pappa att det spelar ingen roll vad man jobbar med så länge man trivs med sitt liv och det man gör. Är det så, jag kanske är för ung för att förstå det eller är min pappa bara väldigt snäll som inte vill sätta någon press på mig?

Jag tror att det är pengafrågan som står högst upp när det gäller jobb. Vi människor har en stor besatthet i saker och pengar och jag ska vara ärlig, jag har ingen aning varför. Man kan ju möta sura busschafförer, tråkiga mattanter och bitchiga affärsbiträden, beter dem sig så för att de inte tjänar tillräkligt med pengar eller kanske för att VI ,samhället, har satt en tönstämpel på sånna jobb för att VI inte tycker att dem duger!

Vad jag än bli när jag blir stor så tror jag att JAG kommer vara nöjd med det och jag hoppas att ni följer det exemplet!

Soo Long

Yo mo fo's!

Idag kollade jag på Eurovision med johanna och jag måste bara säga att för första gången satt jag inte och suckade efter varje låt, vissa låtar var faktiskt nynnvänliga ;D! Jag tycker att det var rätt att Norge vann den var verkligen bra ,och då menar jag inte att han var snygg!

När vi satt där började vi snacka om att så många länder "kompisröstar". Jag förstår inte riktigt meningen med det, faktiskt inte. Ja, det är en tävling men det är en SÅNG tävling inte en popularitetstävling! Varför inte bara lyssna på själva låten istället för att tänka på om det är en snygg tjej som knappt är klädd eller vilket land det är!

På tal om det, såg ni Tysklands bidrag, låten var snäppet under medel och i ett desperat försök att öka rösterna så tar de in en strippa!?! Shit, ja tack och lov har samhället förändrat sin syn på vad som är smakfullt eftersom Tyskland inte kom så bra till! Sen har vi ju Ryssland bidrag, LYSSNADE NI? hjälp, vad är det för låt. Om jag minns rätt så sjöng hon på ryska eller liknande, all heder åt det eftersom ryska kanske inte är det finaste språket, men låten var ju för taskig, inte bra på någon nivå!

En sak till som jag tänkte på. Ryssland har i vissa delar i sitt enorma land en fattigdom på 50%, hur dumt är det inte då att lägga hundratals miljoner på ett arangemang som varar någon vecka när det finns en stor fattigdom att utkämpa, konstigt vill jag påstå. Jag skulle bojkottat det :)

Förutom Norge så gillade jag Island och Malta :)



Soo Long

Vart är världen på väg?

Oj, vart ska jag börja? läs bara rubriken och försök att inte komma på några negativa saker!

Vad hände med de som hade en ambition att bli något, något mer än en fjortis eller brat mm. Jag hoppas inerligt att ni förstår vad jag menar. Jag kommer låta gammaldags när jag säger detta men jag förstår mig inte på de flesta av dagens ungdomar och då är jag ändå en!

Är menigen med livet att bara bry sig om sig själv, tänka på sig själv hur man ser ut, vad man väger, vilken hårfärg, vilka kläder man har etc. HJÄLP VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG! Det finns ju knappt någon respekt kvar för andra här i världen!!!

För att nämna några exempel på de "grupper" i samhället som jag har problem med!

1, fjortisar, ung 16-19 år,Plutande läppar, löshår, "sexiga" egobilder, bloggar om vad de köpt eller vilken SUPER FEST de varit på osv. Vart hittar man dem då? - Gå in på vilken jävla blogg som helst så ska ni allt se att dem ligger överst bland de mest lästa!

2, Brats....OMG vart börjar jag? De jag har mött är dryga och bara avskyvärda. Gick bakom en på stan och han säger till sin kompis "faan va skabbigt att åka buss, jag skulle inte göra det för 1 miljon kr" och "Äh, seriöst jag har haft denna skjortan 3 ggr jag måste köpa en ny" och "Men dem byxorna hade du igår hur kan du ha dem idag, så omodernt". Okej han var extrem men ändå.

3, Fakeweirdos. Typ HejJagÄrKonstigBaraFörAttVaraDet. Det finns inget syfte, de har bara massa åsikter för att vara så olik andra som möjligt inte för att de tror på något!  Jag säger bara; SKAFFA DIG EN EGEN ÅSIKT OCH ETT NYTT LIV!


Ja för att avsluta detta inlägget vill jag först och främst säga att ALLA INTE är så här, jag vet...dessvärre otroligt många.Jag menar har det någonsin varit modernt med världens urringning, tjockt med smink, foundationran och gapskratt på bussen åt inget bara för att få uppmärksamhet?

JAG ÄR INTE AVUNSJUK på några utav de som jag beskrivit jag tycker bara personligen att folk generellt borde tänka mer på vad som händer i världen och andra människor än på sig själva och hur de ser ut!

Soo long

Just nu!

Nu sitter jag i NV blocket och skriver om Vänersborg på Engelska! Vi har ju precis haft nationella i matte och jag måste säga att det var mycket lättare än jag trodde :O Aja lunch snart, längtar som in i... ja! :D Jag tycker personligen att lunchen är så sen, ialla fall idag!  Men också förtidig xD Äter man vi 11 och slutar 4 blir man as hungrig vid 2, oturligt har vi ju oftast en massa lektioner så man hinner ju inte gå och köpa något att äta ju!

Det var Dagens I-landsproblem :D Sen ska jag träffa Erik !! :D

Sooo Long suckers ;D

RSS 2.0